Beoordelingen van onze gasten

Lees hoe onze gasten hun vakantie hebben ervaren.

91 beoordelingen
 1. 9

  Het personeel is Super ! Heel erg behulpzaam ! Ook de manager van het hotel staat heel dicht bij zijn gasten en denkt gelijk mee als er zich problemen voordoen ! Er wordt gelijk voor je gebeld en ze weten de juiste mensen te benaderen waardoor de zorg gelijk van je schouders valt !! Zonder er om te vragen wordt er een andere kamer voor je geregeld omdat de airco het niet doet..er werd. zelfs een luxere kamer aangeboden zodat je fijn kunt slapen. Ik zou dit hotel aan iedereen aanraden ! Een dikke 10 !! Het complex is nieuw en wordt goed verzorgd ! De kamers zijn heerlijk ruim en een fijne keuken waar aan alles is gedacht ! De slaapkamers ruim en de matrassen erg goed ! De huurauto kun je kwijt bij je appartement ! Er zijn zelfs liften aanwezig. Het restaurant is ook super en het personeel heeft er zin in en maakt geïnteresseerd een praatje ! De kok in de keuken die weet waar hij mee bezig is en de borden worden als juweeltjes aan tafel gebracht !! Echt een vakantie zoals je hoopt dat hij zal zijn !! Als ik al een minpuntje zou moeten noemen is het de smalle strook langs het zwembad maar door ruimtegebrek zou ik niet weten hoe ze dat anders hadden kunnen doen ! De gasten liggen er graag en de kinderen kunnen gebruik maken van verschillende zwembaden.

  Augustus 2021 - Renata D. verbleef in Appartement Bunita

 2. 8,6

  Alles dichtbij elkaar: ontbijt, eten en barretje

  Augustus 2021 - Gijs S. verbleef in Hotelkamer

 3. 7,3

  Relaxte sfeer en kleinschaligheid.

  Augustus 2021 - Bianca v. verbleef in Appartement Bunita

 4. 9,6

  Hoe er met ons werd mee gedacht door receptie en dames van de schoonmaak. Wij moesten verhuizen vanwege een omboeking door corona

  Augustus 2021 - Marieke B. verbleef in Penthouse Abundante

 5. 10

  Top

  Augustus 2021 - G. verbleef in Appartement Bunita

 6. 8,4

  Heerlijk resort, geweldig zwembad en mooie appartementen

  Juli 2021 - Marleany F. verbleef in Appartement Bunita

 7. 8,6

  De sfeer in het hotel is heel goed en gezellig. Wij zaten met verschillende families tegelijk in het resort en konden gezellig bij elkaar zitten in mijn veranda of bij de bar. Wij hebben zeker een leuke tijd gehad en zullen het resort aan anderen aanbevelen.

  Juli 2021 - Dirtza D. verbleef in Appartement Hardin

 8. 8

  Zwembad was geweldig!! Ook de mogelijkheid om op het resort zelf een hapje te kunnen bestellen was ideaal vooral als je met kinderen bent. Receptie heeft ons heel goed tegemoet gekomen bij problemen met de huurauto. Super snelle reactie bij problemen met de airco.

  Juli 2021 - Sharlyn V. verbleef in Appartement Hardin

 9. 8,3

  Everthing was perfect. Friendly people with good service every day.

  Juli 2021 - Hendrik C. verbleef in Appartement Hardin

 10. 8,6

  Super kok! Super gasten achter de bar.

  Juli 2021 - Simon M. verbleef in Appartement Hardin