Bonaire Resorts

Donkey Sanctuary

Donkey Sanctuary Bonaire

In het Donkey Sanctuary kunt u met uw eigen auto rondrijden tussen de honderden ezels in het grote park. De dieren zullen graag naar u toekomen en hun snuiten door het autoraam naar binnen steken, in de hoop dat u iets lekkers voor ze heeft meegebracht. U kunt op het park ook wortels kopen om aan de ezels te voeren. Zeker weten dat u dan heel snel nieuwe vrienden maakt!

De speciale zorgweide is alleen te voet betreden. Hier treft u de ezels die extra zorg nodig hebben, bijvoorbeeld vanwege een verwonding of ziekte. Ook moeders met hun veulens en verweesde veulentjes die met de fles groot gebracht worden staan in deze weide. Daarnaast hebben wij een tuin waar u leguanen en landschildpadden kunt bewonderen. Tenslotte kunt u een drankje bestellen en plaatsnemen op het gezellige terras, in de schaduw van een palapadak gemaakt van gedroogde palmbladeren. Hiervandaan heeft u prachtig uitzicht over het zoutmeer, waarin meestal flamingo’s te zien zijn.

Al met al een leuk en leerzaam uitje voor jong en oud!

Donkey Sanctuary Bonaire is dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur geopend voor bezoekers. Entree is mogelijk tot 16.00 uur. Rondrijden mag met de auto, scooter of op de fiets. Rondwandelen is natuurlijk ook mogelijk. Quads worden niet toegelaten in het park. De toegangsprijs is US$ 9,- voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar betalen slechts US$ 4,50. Adoptanten krijgen gratis toegang voor 4 personen uit het eigen gezin.

 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten