Bonaire Resorts
Vliegen naar Bonaire

Vliegen naar Bonaire

  • Vakantie op Bonaire
  • 9 à 10 uur vliegen vanaf Schiphol
  • TUI of KLM

Vliegen naar Bonaire

Yes, u gaat eindelijk vliegen naar Bonaire. Even de kou en het grijze weer ontvluchten voor dit tropische paradijs. Bij Bonaire Resorts beleeft u een uitermate chille tijd in uw luxe appartement, penthouse of hotelkamer. Het zwembad en de poolbar maken uw tropische vakantie helemaal compleet. Voor u echter arriveert op uw droombestemming willen wij u graag nog even helpen met wat praktische informatie, zodat u veilig en gerust op weg kunt. Vliegen naar Bonaire: wij geven u tips!

Veelgestelde vragen over vliegen naar Bonaire:

⏱️ Hoe lang is het vliegen naar Bonaire?

Vliegen naar Bonaire neemt gemiddeld 9 à 10 uur in beslag, mits u kiest voor een rechtstreekse vlucht. Wilt u liever goedkoop vliegen naar Bonaire? Ga dan voor een vlucht met een tussenstop op Curaçao of Sint-Maarten. Deze vluchten zijn vaak een stuk goedkoper. Let wel: de vluchttijd gaat dan al gauw richting de 13 uur.

✈️ Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Bonaire?

Vanaf Schiphol (Amsterdam) kunt u dagelijks meerdere keren vliegen naar Bonaire. U kunt zowel bij KLM als bij TUI vliegtickets naar Bonaire kopen. TUI biedt de mogelijkheid om met de gloednieuwe Boeing 787 Dreamliner te vliegen. In dit nieuwe toestel zitten de moderne snufjes en bent u van alle gemakken voorzien. Vliegen naar Bonaire was nog nooit zo comfortabel.

🏝️ Kan ik vanaf Bonaire ook naar Aruba en Curaçao vliegen?

Zeker! Vanaf Bonaire kunt u omringende eilanden bezoeken met lokale en regionale vluchten vanaf Bonaire Airport. Zo kunt u een vakantie op Bonaire combineren met een paar dagen Curaçao, Aruba, Sint Maarten of zelfs Paramaribo. Perfect voor een rondreis in het Caribisch gebied.

✔️ Wanneer kan ik goedkoop vliegen naar Bonaire?

Goedkoop vliegen naar Bonaire kan gedurende het hele jaar! Houd de aanbiedingen van KLM en TUI goed in de gaten en boek zo een goedkope vlucht naar Bonaire. Vindt u het niet erg om een tussenstop te maken? Kies dan voor een vlucht met tussenstop: deze zijn vaak een stuk goedkoper. U vliegt al vanaf 350 euro naar Bonaire!

Praktische informatie over vliegen naar Bonaire

Tijdsverschil met Bonaire

Het is vanwege de draairichting van de aarde op Bonaire 5 of 6 uur vroeger dan in Nederland (afhankelijk van zomertijd/wintertijd in Europa). Dit betekent dat u na de heenreis weinig last van een jetlag zult hebben, maar u er wel vanuit kunt gaan dat de jetlag na de terugreis een stuk zwaarder zal zijn.

Flamingo Airport Bonaire

Het vliegveld op Bonaire is groot en modern genoeg om alle vliegtuigtypes te kunnen ontvangen en vernoemd naar de flamingo: de beroemdste vogel van het eiland. Het vliegveld heet dan ook Flamingo Airport Bonaire en alle gebouwen op zijn er prachtig roze getint. Het loont dan ook de moeite eens goed om u heen te kijken.

Parkeren op Bonaire Airport

Ophalen en oppikken van passagiers met de auto is gratis op het vliegveld van Bonaire, zolang u niet langer dan 5 minuten stilstaat. Heeft u langer de tijd nodig, dan is het ook mogelijk om betaald te parkeren op Bonaire Airport.

Autoverhuur op Bonaire Airport

Autoverhuur op Bonaire Airport is ook mogelijk en meerdere internationale als regionale autoverhuurbedrijven zijn op het vliegveld aanwezig. Een auto huren is wellicht de beste keuze wanneer u zelf het eiland wilt gaan verkennen, waarbij we u kunnen aanraden een terreinwagen te huren.

Taxi's op Bonaire Airport

Neemt u liever de taxi? Dan zijn er voldoende taxi’s aanwezig op Bonaire Airport. Taximeters worden niet gebruikt, maar de kosten van een taxirit liggen al van tevoren vast. In de taxi’s zijn standaard kostenoverzichten te vinden.

Openbaar vervoer vanaf Bonaire Airport

Openbaar vervoer vanaf Bonaire Airport is helaas niet mogelijk. Er rijden geen treinen of bussen van het vliegveld. Kiest u voor vliegen naar Bonaire? Dan is opgehaald worden, een taxi of autoverhuur de beste manier om op uw plaats van bestemming te komen. Binnen 6 minuten staat u al op ons resort en binnen 10 minuten in het bruisende Kralendijk.

✔️ Veilig boeken via de officiële website

8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.