Bonaire Resorts
Lange termijn huur Bonaire

Lange termijn huren Bonaire

  • Luxe appartementen voor langverhuur
  • Geschikt voor 2 tot 4 personen
  • Onbeperkt gebruik van de faciliteiten

Lange termijn huur op Bonaire

Bent u op zoek naar een appartement dat u voor een lange termijn kunt huren op Bonaire? Omdat u er misschien voor een langere tijd tussenuit wil, omdat u op dit mooie eiland komt werken of omdat u op zoek bent naar een woning? Dan wilt u natuurlijk graag in een accommodatie verblijven waar u zich helemaal thuis voelt en beschikt over alle gemakken die u gewend bent. De luxe long term huurappartementen van Bonaire Resorts zullen u zeker bevallen. Op onze resorts, dicht bij de hoofdstad Kralendijk (5 km), kunt u verschillende moderne appartementen huren op Bonaire voor de lange termijn.

 
Vraag meer informatie aan
 

Een impressie van uw appartement voor de lange termijn op Resort Bonaire

 

Voor de lange termijn een huis huren op Bonaire

De woningen, geschikt om een huis te huren op Bonaire voor de lange termijn, zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien, waaronder een complete keuken, een luxe badkamer en natuurlijk gratis WiFi. Wilt u een huisje huren voor long term om te overwinteren op een tropische bestemming of zoekt u een accommodatie tijdens een werkverblijf op Bonaire? Dan is lange termijn huren op Resort Bonaire of Sunset Beach resort de oplossing. Het resort biedt u een luxueus verblijf in moderne appartementen voor 2 tot 4 personen. Het interieur van elk appartement wordt gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en natuurlijke materialen voor een ontspannen woonsfeer. 

Huurappartement op Bonaire lange termijn

De resorts van Bonaire Resorts zijn de ideale verblijfsplek als u op zoek bent naar een huurappartement op Bonaire voor de lange termijn. Dankzij onze ligging aan de westkust van Bonaire, vlak bij het strand en dicht bij de hoofdstad Kralendijk, zijn onze resorts een heerlijk vakantieparadijs met luxueuze huurappartementen. Of u nu komt om te overwinteren, om hier te werken voor long term of om de omgeving te verkennen omdat u een huis of appartement wil kopen op Bonaire – u bent van harte welkom bij Bonaire Resorts.

U kunt natuurlijk ook gebruikmaken van de resortfaciliteiten wanneer u op het park verblijft. Neem een verfrissende duik in het zwembad, drink een cocktail in de poolbar en laat de kinderen spelen. Op ons resort op Bonaire voor de lange termijn een huis huren betekent dat u beschikt over onbeperkte wifi zodat u overal en altijd kunt werken, en 1x per week een bedlinnen en handdoek wissel. Wilt u een huis huren op Bonaire voor long term? U kunt zich geen mooiere en completere verblijfsplek wensen dan bij Bonaire Resorts. 

Neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoon:
+599 717-1776 (op Bonaire) 
+31 (0)88 070 8090 (in Nederland)
Of via het contactformulier om de mogelijkheden voor langverhuur op Bonaire te bespreken. Wij kunnen u dan voorzien van de actuele prijzen en mogelijkheden⤵

 

❓ Voor hoeveel personen kan ik een huis huren op Bonaire voor de lange termijn?

Bij Bonaire Resorts kunt u voor de lange termijn een huis huren op Bonaire geschikt voor maximaal 4 personen. De ruime appartementen hebben een oppervlak van 44 m² t/m 96 m² en beschikken over 1 of 2 slaapkamers. Ideaal om te overwinteren op Bonaire. Tijdens uw verblijf kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten. 

💻 Wat is een geschikte plek om een appartement te huren voor een workation?

Ook voor een workation op Bonaire kunt u uitstekend terecht bij Bonaire Resorts. In de woning en op het resort heeft u gratis onbeperkte wifi toegang. Ook heeft u in uw appartement op Bonaire de beschikking over Ziggo televisie met Nederlandse zenders. Zo bent u altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws, óók wanneer u voor de lange termijn in een appartement op Bonaire verblijft.

🏠 Wat zijn de mogelijkheden voor langverhuur op Bonaire?

Bij Bonaire Resorts bieden we diverse mogelijkheden voor langverhuur op Bonaire. Onze zeer comfortabele appartementen bieden plaats aan maximaal 4 personen en zijn te huur voor langere termijn. Neem contact met ons op en we vertellen u graag over de prijzen en beschikbaarheid van onze long term huizen op Bonaire.