Bonaire Resorts
Meivakantie op Bonaire

Vier de meivakantie op Bonaire

 
 • Gemiddelde temperatuur van 28 graden
 • Luxe resorts nabij Kralendijk
 • Gelegen bij het strand

Gegarandeerd zon tijdens de meivakantie op Bonaire

Ontsnappen aan alle drukte en even helemaal tot rust komen op Bonaire tijdens uw meivakantie? Dan bent u bij Bonaire Resorts op het juiste adres! Bij ons kunt u een luxe appartement boeken voor 2 tot 10 personen. De appartementen bevinden zich dichtbij het hagelwitte strand. Op onze resorts is het vooral de bedoeling dat u geniet van alle rust, de zon en het strand op uw meivakantie in Bonaire. Als u toch van plan bent een dag op pad te gaan zijn er verschillende leuke activiteiten op het eiland. Zo is het de moeite waard om een dagje naar Kralendijk, de hoofdstad van Bonaire, te gaan.

 
 

Vind hier uw ideale verblijf in de meivakantie¬†‚§Ķ

Appartement huren in de meivakantie

Wanneer u van plan bent een appartement te boeken, kunt u bij ons terecht op een van onze twee luxe resorts. U kunt kiezen om te verblijven op Resort Bonaire, wat aan het strand ligt. Ook beschikt dit resort over een zwembad, ligbedjes en een poolbar. Naast Resort Bonaire kunt u ook kiezen om naar Sunset Beach Resort te gaan. Sunset Beach Resort ligt ook aan het strand en beschikt over luxe en stijlvolle appartementen. Bij beide resorts kunt u gebruik maken van de gratis wifi. U hoeft tijdens uw meivakantie in Bonaire dus nergens aan te denken en alleen maar te genieten van het prachtige eiland Bonaire.

 

To do's en must sees tijdens jouw vakantie op Bonaire in mei

Bonaire is een ideale bestemming voor zon, zee en strand. Eén ding is zeker: u zult zich geen seconde vervelen op dit veelzijdige en zonnige eiland! U kunt gaan snorkelen of kiteboarden of ontdek de mooiste plekjes van het eiland. Ook de hoofdstad Kralendijk is een bezoek waard tijdens uw vakantie op Bonaire.

 
  Bezoek Kralendijk
  Zeilen of varen
  Kiteboarden
  Windsurfen
  Andere excursies
 
 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

 

Ontdek het allemaal!¬†‚§Ķ