1. Schone stranden
  2. Azuurblauwe zee
  3. Kiezel- grind- en zandstranden

Stranden op Bonaire

Gaat u binnenkort op vakantie naar Bonaire en wilt u graag weten wat de beste stranden op Bonaire zijn? Wij hebben voor u een handige lijst gemaakt, dus zo zult u nooit zomaar op Bonaire stranden. Bonaire is, anders dan Aruba, niet voorzien van eindeloze witte stranden en vaak is er sprake van kiezel- of grindstranden. Toch heeft dit eiland ook vele prachtige zandstranden. Er valt genoeg te beleven aan op Bonaire, dus wanneer mogen we u verwelkomen bij Bonaire Resorts?

Bekijk het aanbod
 

De mooiste stranden van Bonaire

De mooiste stranden van Bonaire voldoen aan alle criteria voor een vakantie in het Caribisch gebied: Gemiddeld 8 uur zon per dag, witte stranden, palmbomen en uiteraard cocktails! Op Bonaire is het het hele jaar gemiddeld 30 graden dus u kunt in principe elke dag naar het strand.

Schone stranden op Bonaire

Zowel voor de toeristen als de natuur zijn schone stranden op Bonaire een vereiste. Denk bijvoorbeeld aan de zeeschildpadden. De stranden van Bonaire worden dus altijd goed schoongehouden en er is zelfs een speciale dag waarop het schoonmaken extra aandacht krijgt: 'Tene Boneru Limpi'

 
 
 
 

Wilt u graag weten waar bovenstaande stranden precies liggen? Bekijk dan deze kaart.

Strandvakantie bij Bonaire Resorts

U kunt deze stranden bezoeken vanaf een van onze resorts met luxe appartementen en hotelkamers. De hotelkamers bieden plaats tot 2 personen en de luxe appartementen tot 10 personen. Deze appartementen zijn voorzien van onder andere een keuken met vaatwasser, badkamer met ligbad, inloopdouche en een ruim balkon. Daarnaast zijn de hotelkamers én appartementen uigerust met zeer comfortabele bedden. Kom volledig tot rust tijdens uw vakantie op de Antillen!

Daarnaast zijn de resorts uitgerust met luxe faciliteiten. Neem een duik in het prachtige zwembad met zandstrand of bestel een drankje bij onze poolbar. Tijdens uw verblijf heeft u ook beschikking over gratis WiFi zodat u eenvoudig in contact blijft met uw familie of vrienden. 

 
Boek uw vakantie naar Bonaire
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid