Bonaire Resorts
Resort Bonaire

Overnachten op Bonaire

  • Twee luxe resorts op Bonaire
  • Moderne appartementen en hotelkamers
  • Vlak bij hoofdstad Kralendijk

Luxe overnachten op Bonaire

Bonaire Resorts beschikt over twee luxe resorts, gelegen op het fijnste tropische eiland van het Nederlands Koninkrijk: Bonaire! U vindt de resorts vlak bij hoofdstad Kralendijk aan de westkust van Bonaire. Bij Bonaire Resorts kunt u overnachten op Bonaire in luxe en stijlvolle appartementen en hotelkamers. De appartementen zijn geschikt voor maximaal 10 personen. De hotelkamers bieden plaats aan maximaal 2 personen. Onze resorts zijn een geweldig vakantieparadijs en zullen u overnachtingen in Bonaire bieden die u niet snel zult vergeten!

Bekijk onze resorts⤵

Overnachten op Bonaire in een modern appartement of hotelkamer

Wanneer u komt overnachten op Bonaire in een van onze resorts kunt u moderne appartementen en hotelkamers verwachten. Beide resorts beschikken over wifi en airco in zowel de appartementen als hotelkamers. De accommodaties zijn stijlvol en luxe ingericht en ontworpen volgens de laatste interieur- en exterieurtrends. Voor de appartementen betekent dit: ruime badkamers, grote keukens en brede balkons. Voor de hotelkamers betekent dit: een heerlijk boxspringbed, nette en ruime badkamer en televisie Combineer luxe en comfort met een relaxte tropische sfeer tijdens uw vakantie op Bonaire!

Geniet van de faciliteiten tijdens uw overnachting op Bonaire

Bij Bonaire Resorts bieden wij u meer dan alleen een fijne overnachting op Bonaire in onze appartementen en hotelkamers: wij leveren u een totaalpakket. Overnachten op Bonaire doet u bij Bonaire Resorts namelijk in stijl. Onze resorts beschikken over luxe faciliteiten zoals een zwembad met fijne zonnebedjes, een restaurant en een poolbar. Daarnaast kunt u altijd uitstekende en vriendelijke service verwachten tijdens uw overnachting op Bonaire. Zou u graag willen duiken tijdens uw vakantie? Kies er dan voor om te overnachten op Bonaire bij Resort Bonaire, dit resort beschikt namelijk over een eigen duikschool. Wilt u graag overnachten in een resort direct aan het strand met een eigen casino? Boek dan een vakantie bij Sunset Beach Resort.

Een greep uit de faciliteiten⤵

  • Zwembad met zandstrand
  • Gezellige poolbar
  • Heerlijke pizzeria
  • Eigen duikschool
  • Speeltoestellen voor kinderen
  • Verhuur van snorkelsets
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.

Wat mensen ons vroegen⤵

Welke appartementen heeft Bonaire Resorts te bieden?

Bij Bonaire Resorts heeft u keuze uit diverse soorten appartementen. Zo zijn er 4-persoons appartementen op de begane grond met een terras grenzend aan het zwembad, maar ook zijn er 6-persoons appartementen op de eerste verdieping met een ruim balkon. Zelfs is er een 6-persoons penthouse met ligbad en inloopdouche!

Welke faciliteiten heeft Bonaire Resorts te bieden?

Bonaire Resorts heeft alles in huis om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen! Er is een zwembad met zandstrand, een gezellige poolbar, een heerlijke pizzeria, speeltoestellen voor de kinderen en zelfs een eigen duikschool!