• Luxe vakantiewoningen
  • Geschikt voor 2 tot 8 personen
  • Keuze uit 2 resorts

Vakantiewoning op Bonaire

Wilt u een van de meest idyllische eilanden in de Caribische Zee ontdekken? Huur een vakantiewoning op Bonaire en geniet van de beste tropische vakantie die u zich voor kunt stellen. Dit doet u natuurlijk bij Bonaire Resorts waar u een vakantiewoning op Bonaire kunt huren op twee luxe resorts. Het voordeel van het huren van een vakantiewoning bij Bonaire Resorts zijn de vele faciliteiten die de resorts bieden. Stelt u zich eens voor; genieten in uw eigen appartement op dit eiland waar de zon altijd schijnt. Bij Bonaire Resorts kunt u genieten van alle voordelen die dit eiland u biedt en dat vanuit uw eigen appartement.

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
 

Luxe vakantiewoning op Bonaire

De luxe faciliteiten zoals een zwembad en bar, de centrale ligging op het eiland en de gastvriendelijke service maken het kiezen van een vakantiewoning op Bonaire gemakkelijk. Een vakantiewoning op Bonaire huren doet u het best bij Bonaire Resorts. Wij bieden vakantiewoningen op Bonaire aan geschikt voor 2 tot 8 personen, dus of u nu voor een romantische vakantie kiest met uw geliefde of een zonvakantie met het hele gezin, wij hebben de geschikte vakantiewoning op Bonaire voor u. De appartementen beschikken over een balkon en zijn allen modern en compleet ingericht.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Poolbar
  • Restaurant
  • Duikschool (Resort Bonaire)
  • Casino (Sunset Beach Resort)
 

Vakantiewoning op Bonaire vlak bij Kralendijk

Dankzij de vele faciliteiten op de resorts hoeft u zich geen moment te vervelen. Echter zijn er ook in de nabije omgeving van uw vakantiewoning op Bonaire diverse leuke uitstapjes te maken. En hoewel u heerlijk kunt genieten op het resort raden wij ook zeker aan het eiland te gaan verkennen. De eerste must-visit is natuurlijk het strand, deze ligt op loopafstand van de resorts. Ben je avontuurlijk en sportief ingesteld? Kies er dan voor om te gaan surfen of snorkelen! Naast het plezier dat het strand en de zee brengen is ook de hoofdstad van Bonaire, Kralendijk zeker een bezoekje waard! De stad is klein, maar telt vele gezellige barretjes en een leuke boulevard. Daarnaast leent Bonaire zich perfect om te mountainbiken en te fietsen, het eiland telt zo'n 500 km aan natuurpaden. Dit eiland is het waard om te ontdekken! Wanneer mogen we u verwelkomen in een van onze vakantiewoningen op Bonaire?

 
Boek uw vakantiewoning op Bonaire