1. Luxe vakantiewoningen
 2. Geschikt voor 2 tot 10 personen
 3. Keuze uit 2 resorts

Vakantiewoning op Bonaire

Vakantiewoning op Bonaire? Kom naar dit idyllische eiland in de Caribische Zee en geniet van de beste tropische vakantie die u zich voor kunt stellen. Dit doet u natuurlijk bij Bonaire Resorts waar u een vakantiewoning op Bonaire kunt huren op twee resorts. Stelt u zich eens voor; uw eigen appartement op dit eiland waar de zon altijd schijnt. Bij Bonaire Resorts kunt u genieten van alle geneugten die dit eiland u biedt en nu dan ook nog eens vanuit uw eigen appartement.

Vakantiewoningen op Resort Bonaire (6)

Vanaf
€ 374
€ 291

Appartement Hardin

Bonaire, Kralendijk
41Nee
  Vanaf
  € 445
  € 349

  Appartement Bunita

  Bonaire, Kralendijk
  62Nee
   Vanaf
   € 626
   € 484

   Penthouse Abundante

   Bonaire, Kralendijk
   62Nee
    Vanaf
    € 626
    € 484

    Penthouse Abundante +

    Bonaire, Kralendijk
    83Nee
     Vanaf
     € 720

     Sunset Zeezicht - 6 personen

     Bonaire, Kralendijk
     63Nee

      Hotelkamer

      Bonaire, Kralendijk
      21Nee

       Luxe vakantiewoning op Bonaire

       Een luxe vakantiewoning op Bonaire, maar wat nu als u een woning zoekt voor wel zes personen? Geen probleem bij Bonaire Resorts, want dan hebben wij precies de luxe vakantiewoning op Bonaire voor u. Kijkt u eens naar Abundante. Een penthouse op de eerste verdieping, met een prachtig balkon en een ruim opgezet interieur. Komt u met minder personen en wilt u toch een vakantie boeken, dan is wellicht de Hardin of de Bunita een goede keuze voor u. Bij Bonaire Resorts bent u precies op de juiste plek wanneer u op zoek bent naar een heerlijk vakantieparadijs!

       Vakantiewoning op Bonaire vlak bij Kralendijk

       Onze resorts ligt vlak bij de hoofdstad Kralendijk. Een klein, maar toch zeer gezellig stadje met leuke boulevards en barretjes. Op het resort zelf vindt u daarnaast de beste faciliteiten, waaronder een heerlijk fris zwembad met echt zandstrand. Er zijn speeltuinen voor kinderen, zowel in als buiten het bad en een gezellige bar voor de volwassenen, pizzeria en casino. Op de resorts is overal gratis Wi-Fi en ook is het mogelijk om hier snorkelspullen te huren voor in de zee. Bonaire Resorts is de perfecte plek voor uw vakantiewoning op Bonaire. 

        
       Boek uw vakantiewoning op Bonaire