Bonaire Resorts
Winterzonvakantie Bonaire

Winterzonvakantie op Bonaire

  • Overwinteren op Bonaire
  • Keuze uit twee resorts
  • Luxe appartementen
  • Diving shop & school onsite

Ontsnap aan de kou op het zonnige Bonaire

Overwinteren op Bonaire Resorts is ontsnappen aan de kou! Vertrek naar de warme zon en het heerlijke weer tijdens de koude wintermaanden. Geniet heerlijk én voordelig van uw winterzonvakantie in het Caribisch gebied! Het eiland is met afstand één van de zonnigste stukjes van Nederland! Kom heerlijk genieten van de stralende zon en ontspan tijdens de winter op Bonaire Resorts. Wij bieden prachtige accommodaties aan te midden van zon, zee en strand. Dus, even ontsnappen aan de donkere dagen? Ontdek het prachtige Resort Bonaire en boek uw winterzonvakantie op Bonaire!

To do's tijdens uw winterzonvakantie op Bonaire

Liever een actieve zonvakantie dan een skivakantie? Ga kiteboarden in plaats van snowboarden, windsurfen in plaats van skiën, snorkelen in plaats van sleeën of leer duiken in plaats van langlaufen in de bergen. Het kan allemaal op Resort Bonaire. Ondertussen kunt u gebruik maken van de faciliteiten; neem een verfrissende duik in ons zwembad en strijk u daarna neer op de ligbedjes op het zandstrand, drink een verkoelend drankje aan de poolbar of update uw vrienden en familie over uw vakantie met onze gratis WiFi. Een wintersport vakantie bij Resort Bonaire is leuk voor jong én oud; van ontspanning tot actie. U beleeft het tijdens een winterzonvakantie op Bonaire!

Een greep uit onze faciliteiten⤵

  • Zwembad met zandstrand en ligbedjes
  • Snorkelset huren
  • Speeltoestellen met glijbanen
  • Pizzeria
  • Gratis WiFi
  • Duikschool

Uw verblijf bij Bonaire Resorts tijdens uw winterzonvakantie

Overwintert u op het zonnige Bonaire? Dan verblijft u in één van de stijlvolle appartementen bij Bonaire Resorts! Onze ruime en moderne appartementen zijn geschikt voor maximaal 8 personen en zijn gelegen vlak bij de hoofdstad Kralendijk. In de appartementen tijdens uw winterzonvakantie bij Bonaire Resorts is een airco aanwezig, maar ook beschikken ze over een tuin of balkon. U kunt dus ten alle tijde genieten van de warmte en de zon. Kortom, ontsnappen aan de kou en genieten van tropische temperaturen in de winter doet u bij Bonaire Resorts!

Wat mensen ons vroegen⤵

🤿 Wat is er te beleven bij Bonaire Resorts?

Tijdens uw winterzonvakantie op Bonaire is er bij Bonaire Resorts genoeg te doen! Zo is er een zwembad met zandstrand en ligbedjes, speeltoestellen voor de kinderen, een heerlijke Pizzeria en een duikschool om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken.

🏠 Waarover beschikken de appartementen bij Bonaire Resorts?

In de appartementen tijdens uw winterzonvakantie bij Bonaire Resorts is een airco aanwezig, maar ook beschikken ze over een tuin of balkon. Onze ruime en moderne appartementen zijn geschikt voor maximaal 8 personen en zijn gelegen vlak bij de hoofdstad Kralendijk.