• Diving shop & school onsite
  • Overwinteren op Bonaire
  • Keuze uit twee resorts
  • Luxe appartementen

Winterzonvakantie op Bonaire

Overwinteren op Bonaire Resorts is ontsnappen aan de kou! Boek voordelig uw winterzonvakantie bij een van onze resorts en het genieten kan beginnen. Vertrek naar de warme zon tijdens de koude wintermaanden. Geniet heerlijk én voordelig van uw winterzonvakantie in het Caribisch gebied

Even een week overwinteren door het koude Hollandse winterweer achter u te laten en in te ruilen voor het zonnige Bonaire. Het eiland is namelijk met afstand één van de zonnigste stukjes van Nederland! Kom heerlijk genieten van de stralende zon en ontspan tijdens de winter op Bonaire Resorts. Wij bieden prachtige accommodaties aan te midden van zon, zee en strand. Dus, even ontsnappen aan de donkere dagen? Ontdek het prachtige Resort Bonaire: bekijk de faciliteiten en de bijzondere activiteiten in de omgeving van het resort.

Bekijk ons aanbod

Wanneer geniet u van een voordelige winterzonvakantie?

Wintersport vakantie

Liever een actieve zonvakantie dan een skivakantie? Ga kiteboarden in plaats van snowboarden, windsurfen in plaats van skiën, snorkelen in plaats van sleeën of leer duiken in plaats van langlaufen in de bergen. Het kan allemaal op Resort Bonaire. Kortom, boek nu super voordelig een vakantieappartement of een penthouse aan zee in plaats van in de sneeuw!

Ondertussen kunt u gebruik maken van de facililiteiten; neem een verfrissende duik in ons zwembad en strijk u daarna neer op de ligbedjes op het zandstrand, drink een verkoelend drankje aan de poolbar of update uw vrienden en familie over uw vakantie met onze gratis WiFi. Voor het verkennen van het onderwaterleven kunt u bij Rons een snorkelset huren. Een wintersport vakantie bij Resort Bonaire is leuk voor jong én oud; van ontspanning tot actie. Je beleeft het tijdens een winterzonvakantie op Bonaire!

 
Boek uw winterzonvakantie