Bonaire Resorts
Activiteiten op Bonaire

Activiteiten Bonaire

  • Vlak bij hoofdstad Kralendijk
  • Excursies op Bonaire
  • Duikschool op Resort Bonaire

Activiteiten op Bonaire

Tijdens uw vakantie op Bonaire wilt u natuurlijk zo veel mogelijk proeven van wat dit prachtige eiland allemaal wel niet te bieden heeft. Uw hotelkamer of appartement bij de resorts van Bonaire Resorts bieden dan ook de ideale uitvalsbasis voor de vele activiteiten op Bonaire. Trek er bijvoorbeeld op uit tijdens een prachtige bootexcursie en ga flamingo's spotten of spendeer uw dag sightseeing met een huur auto op het eiland. Bij terugkomst op het resort staat er bij zwembad een comfortabel ligbed voor u klaar waar u tussen de palmbomen kunt genieten van een heerlijke cocktail, speciaal voor u bereid in de poolbar. 

 Nog geen reis naar Bonaire geboekt?
 

Wat te doen op Bonaire

Eén van de meest indrukwekkende activiteiten die u zeker niet mag overslaan tijdens uw vakantie is misschien wel duiken op Bonaire. Op Resort Bonaire is een duikschool aanwezig waar u terecht kunt voor al uw duikbenodigdheden en de mooiste excursies. Zwemmen tussen de schildpadden, koraal en exotische vissen? Werkelijk een ervaring om nooit te vergeten. Of u nu wilt snorkelen, duiken of heerlijk een dagje wilt genieten op een boot. Er zijn talloze activiteiten op Bonaire om te ondernemen. Naast duiken zijn er uiteraard nog vele andere activiteiten om te ontdekken tijdens uw vakantie op Bonaire aan zee. Neem surflessen en trotseer de Caraïbische golfen of waag uzelf aan kiteboarding of windsurfen. Ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring op misschien wel één van de mooiste plekjes op aarde.

Leuke activiteiten op Bonaire

🤿  Snorkelen 
🐠  Duik excursie
🚣‍♀  Mangrove kayak tour
💛  Bezoek de hoofdstad Kralendijk
🏄  Surfen
🛥  Boot excursies

 
 

Activiteiten tijdens uw vakantie op Bonaire?

Naast de vele watersportmogelijkheden kunt u natuurlijk het eiland in trekken voor de leukste activiteiten op Bonaire. Het eiland bruist van de leuke strandtentjes, winkeltjes en bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan hoofdstad Kralendijk en bewonder de mooie kleurrijke huizen, gezellige barretjes en restaurantjes en ervaar de warmte van de lokale bevolking. De hoofdstad biedt ook dé ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes naar onder andere de zoutpannen, koraaleiland Klein Bonaire en Donkey Sanctuary. Deze ezel opvang biedt aan meer dan 700 ezels een veilig thuis en is zeker één van de activiteiten op Bonaire die u niet mag overslaan. Verder zijn er op het eiland verschillende bijzondere musea te vinden waaronder het Terramar museum en Cultural Park Mangazina di Rei. Beide musea geven de rijke geschiedenis van het eiland en haar inwoners goed weer. Benieuwd wat er nog meer te doen is op Bonaire? Lees hier de ervaringen van blogger TravelHunter en doe extra inspiratie op.