1. Kerst vieren op Bonaire
  2. Zomerse temperaturen
  3. Luxe appartementen

Kerstvakantie op Bonaire

Wil u graag ontsnappen aan de drukke feestdagen? De feestdagen brengen altijd drukte en misschien zelfs wat stress met zich mee. Hoe fijn is het dan om er even heerlijk tussenuit te gaan? Bonaire Resorts biedt de perfecte oplossing voor de feestdagen. Een kerstvakantie op Bonaire betekent weg van de kou in Nederland en heerlijke (zomerse) temperaturen op dit tropische eiland met hagelwitte stranden en azuurblauwe zee. Bonaire is een waar vakantieparadijs waar u luxe appartementen kunt huren. Bonaire resorts biedt diverse appartementen aan op luxe resorts. De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 10 personen en compleet ingericht. Beleef nu uw kerstvakantie op Bonaire!

 
Boek uw kerstvakantie!
 

Appartement huren kerstvakantie

Wanneer u een appartement gaat huren in de kerstvakantie bij een van onze luxe resorts bent u verzekerd van een geweldige vakantie. U kunt verblijven op Resort Bonaire of Sunset Beach Resort. De luxe resorts bieden appartementen voor zowel kleine als grote gezinnen en groepen. Wilt u graag verblijven in een resort met casino direct aan het strand of liever in een resort met eigen duikschool?Waar uw keuze ook op valt, wij hebben het ideale appartement te huur tijdens de kerstvakantie.

Tijdens uw luxe kerstvakantie op Bonaire kunt u uiteraard optimaal genieten van de faciliteiten van uw resort. Er is een prachtig zwembad aanwezig op beide resorts, waar u heerlijk kunt zonnen en tussendoor een frisse duik kunt nemen. Ook is er een poolbar waar u hapjes en drankjes kunt bestellen. In de resorts kunt u onbeperkt gebruik maken van gratis wifi. Bent u van plan om tijdens uw luxe kerstvakantie op Bonaire de onderwaterwereld te verkennen? Snorkelen kan bij het nabijgelegen Bonaire National Marine Park waar u ook kunt duiken, surfen en zwemmen. Breng ook een bezoek aan Kralendijk, de hoofdstad van dit caribische eiland. Na een dag ontdekken komt u heerlijk tot rust in uw appartement in de kerstvakantie. 

 
Appartement huren in de kerstvakantie
 

Sfeerimpressie Resort Bonaire