Bonaire Resorts
Watersporten Bonaire

Watersporten Bonaire

  • Luxe resort op Bonaire
  • Dicht bij de zee
  • Perfecte plek voor een actieve vakantie

Watersporten op Bonaire

Bonaire is wellicht niet het eerste gebied waar u aan denkt voor een watersportvakantie. Maar op Bonaire zijn tal van leuke watersporten mogelijk in een prachtige (onderwater) flora en fauna. Ga voor een watersportvakantie naar Bonaire en ontdek hoe leuk en inspannendĀ snorkelen, duiken, kitesurfen en windsurfen is. Wanneer u komt voor een vakantie vol met watersport op Bonaire zoekt u natuurlijk een fijne plek om ultiem te relaxen na een dag op of in het water. De resorts van Bonaire Resorts liggen vlak aan het strand en beschikkenĀ over luxe appartementen voor maximaal 10Ā personen en over comfortabele 2-persoons hotelkamers. Geniet van relaxen en watersporten op Bonaire!

Watersportvakantie op Bonaire

Een stabiele windrichting, 300 dagen per jaar wind, prachtige vissen, kleurrijke koralen, azuurblauwe zee en mooie stranden. Bonaire is nog een ā€œverborgen parelā€ voor watersportliefhebbers. Maar dat u hier kunt genieten weten wij zeker! Het is dan ook aan te raden meerdere watersporten te beoefenen tijdens uw watersportvakantie op Bonaire. U kunt ook kiezen voor een rondreis over de ABC-eilanden en zo al het moois van het Caribisch gebied op sportieve wijze verkennen. U hoeft uiteraard niet over eigen materiaal te beschikken en mee te nemen. Op het eiland zijn voldoende verhuurpunten van diverse watersportbenodigdheden.Ā Met wie beleeft u een watersportvakantie op Bonaire?

Watersportmogelijkheden op Bonaireā¤µ

  • Duiken op Bonaire
  • Snorkelen in de onderwaterwereld
  • Kite- of windsurfen op de Caribische Zee
  • Duiklessen volgen bij Bonaire Resorts
  • Windsurfen in de beste omstandigheden
  • Surfen op de mooiste plekken

Ontdek hier alle watersportenā¤µ

Ontspanning tijdens uw watersportvakantie

Bij Bonaire ResortsĀ heeft u de keuze te verblijven bij Resort Bonaire of Sunset Beach Resort. De luxe resorts beschikken over comfortabele appartementen en hotelkamers voor 2 tot 10 personen.Ā De luxe appartementenĀ hebben eenĀ balkon of terras, eigen badkamer, ingerichteĀ keuken en een sfeervolle woonkamer. Hier kunt u uitstekend bijkomen van uw sportieve dag. Ook kunt u gebruik maken van de faciliteiten op de resorts. Neem plaats op de ligbedjes bij het zwembad of relax nog even in het water, geniet van een drankje bij de poolbar of een hapje bij het restaurant of de pizzeria.

Ook middels een uitstapje op het eiland kunt u plezier en ontspanning beleven. Bezoek een museum, de slavenhutten of het gezellige centrum van Kralendijk. In uw verblijf, op ons resort en in de omgeving zal u voldoende ontspanning ervaren. Gaat u tijdens uw vakantie de uitdaging van watersporten op Bonaire aan?

Ontdek onze hotelkamers en appartementenā¤µ

Wat vroegen eerdere gasten ons?

šŸ„ Welke watersporten zijn er te vinden op Bonaire?

Op Bonaire zijn de watersportmogelijkheden eindeloos. U kunt er surfen, duiken, windsurfen, snorkelen, vissen en kitesurfen. Bij Bonaire Resorts hebben we zelfs een eigen duikschool waar u duiklessen kunt volgen en duikspullen kunt huren!

šŸ  Waar kan ik verblijven tijdens mijn vakantie op Bonaire?

Bij Bonaire Resorts!Ā Bij ons heeft u keuze uit hotelkamers, appartementen en zelfs luxe penthouses! De accommodaties zijn ruim ingericht en zijn voorzien van een balkon of tuin met uitzicht over het zwembad en zandstrand.