• Luxe resorts op Bonaire
  • Hotelkamers en appartementen tot 10 personen
  • Op 12 min. van d├ę kitesurf hotspot

Kitesurfen op Bonaire

Beleef het ultieme gevoel van vrijheid en vakantie door te gaan kitesurfen op Bonaire. Een heerlijke temperatuur, stabiele windkracht en windrichting in een prachtige omgeving zijn de ideale omstandigheden voor kiten op Bonaire. Bonaire Resorts biedt twee luxe resorts met fijne hotelkamers, appartementen en penthouses waar u naar verlangt na een dag kitesurfen op Bonaire. Deze bieden plaats aan 2 t/m 10 personen en zijn voorzien van diverse luxe voorzieningen. Ook de faciliteiten op de resorts zorgen dat u hier goed kunt relaxen. Wanneer komt u kiten op Bonaire?

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Uw verblijf tijdens uw kitesurfvakantie

U wilt natuurlijk niets liever dan hele dagen op het water zijn op een kitesurf locatie op Bonaire. Maar onderschat het belang van een goed verblijf tijdens uw vakantie niet. Alle inspanning vraagt ook om ontspanning. Bij Resort Bonaire kunt u ultiem relaxen in uw eigen luxe appartement, penthouse of hotelkamer. Ook de faciliteiten op de resorts zoals het zwembad met zandstrand, de poolbar en de pizzeria zorgen voor de nodige ontspanning. Dankzij de gratis wifi kunt u uw foto's direct uploaden en delen met het thuisfront. De comfortabele bedden zorgen voor een heerlijke nachtrust en na een uitgebreid ontbijtje op uw terras bent u klaar voor een nieuwe dag op Bonaire op uw favoriete kitesurf locatie.

Kitesurfen op Bonaire

 
  • Kitesurf locatie voor beginners tot gevorderden
  • Kite Beach (Atlantis) op 12 min. afstand
  • Diverse kitescholen
  • Op Bonaire waait het 300 dagen per jaar
  • Stabiele windrichting, uit het noordoosten
  • Kiten tussen februari en augustus meest geschikt

Gaat uw voorkeur uit naar een appartement of hotelkamer?

Tips voor kitesurfen op Bonaire

Wat u echt moet weten wanneer u gaat kitesurfen op Bonaire? Dat het hier 300 dagen per jaar waait vanuit het noordoosten, de temperaturen aangenaam zijn en de omgeving prachtig is, betekent nog niet dat u zomaar overal mag kiten. Kitesurfen mag officieel alleen in het donkerblauwe water en kitesurfers moeten 75 meter uit de kust blijven. De kitesurf plek op Bonaire is Kite Beach (Atlantis), gelegen op slechts 12 minuten rijden van Resort Bonaire. Hier is een uitzondering gemaakt zodat beginners en gevorderden vanaf het strand kunnen vertrekken voor hun kitesurf avontuur. Onder gevorderde kitesurfers is Klein Bonaire ook een geliefde plek op Bonaire om te kitesurfen. Tevens is iedere waterrecreant verplicht een Nature Fee tee kopen. Dit kan bij de kitescholen waar u tevens uitstekend materiaal en lessen kunt kopen. 

Ontdek Bonaire

Wilt u tijdens uw kitevakantie ook een andere kant van Bonaire ontdekken? Bekijk de onderwaterwereld door te gaan duiken. Resort Bonaire beschikt over een eigen duikschool waar u ook materiaal kunt huren. Of maak een wandeling door het charmante stadje Kralendijk met kleurrijke huizen en gezellige restaurantjes. Of bezoek de indrukwekkende zoutpannen en slavenhuisjes op het eiland. Er is genoeg te doen en te beleven voor uw afwisseling met kitesurfen op Bonaire.

 
Boek uw kitesurfvakantie
 

Of bekijk een van de andere watersportmogelijkheden op Bonaire