• Surfvakantie op Bonaire
  • Ideale omstandigheden voor beginners
  • Relax in ons luxe resort

Surfen op BonaireĀ šŸ„

Bonaire is een heerlijk watersporteiland waar het ook mogelijk is om te surfen. Bonaire kent aan de zuidoostkant van het eiland een prachtige surfspot. Hier heeft de wind redelijk vrijspel en kunnen de golven aardig hoog worden. Maar metershoge golven hoeft u niet te verwachten tijdens uw surfvakantie op Bonaire. Dat maakt surfen op BonaireĀ een ideale plek voor beginners. Op 30 cm hoge golven kunt u uitstekend controle krijgen over de plank en uw lichaam. Na een dag op het water is het dan ook fijn om te relaxen bij Resort Bonaire of Sunset Beach Resort. U kunt gebruik maken van onze faciliteiten of bijkomen in uw luxe appartement op Bonaire. Met wie gaat u de uitdaging van surfen op Bonaire aan?Ā 

 
Ontdek ons luxe resort
 

Uw verblijf tijdens uw surfvakantie op Bonaire

Bij Bonaire Resorts heeft u voor uw verblijf de keuze uit twee luxe resorts tijdens uw surfvakantie op Bonaire. Resort Bonaire en Sunset Beach Resort. Beide resorts liggen vlak bij het strand en hoofdstad Kralendijk. De accommodaties bieden plek aan 2 tot 10 personen. De appartementen en hotelkamers zijn luxe en stijlvol ingericht.Ā De 2-persoons hotelkamers bevinden zich in ons hotel op Bonaire en beschikken over comfortabele bedden, een eigen badkamer, televisie, gratis wifi en airconditioning. In een appartement of penthouse kunt u verblijven met maximaal 10Ā personen. De appartementen en penthouses zijn ruim ingericht met moderne voorzieningen. U beschiktĀ over een compleet ingerichte keuken, sfeervolle woonkamer en ruim balkon of terras. Of u nu in een hotelkamer, appartement of penthouse verblijft, u kunt altijd onbeperkt gebruik maken van de uitstekende faciliteiten op deĀ resorts. Zo ervaart u na het surfen op Bonaire voldoende ontspanning.

Faciliteiten op onze resorts:

 
  • Zwembad
  • Poolbar
  • Pizzeria of restaurant
  • Gratis wifi
  • Free WiFi
 
 

Golfsurfen op Bonaire en meerā€¦

Bonaire is een relatief rustige plek om te surfen, wat het ideaal maakt voor beginners om de golven te leren bedwingen. Hierdoor is het ook erg leuk om eens af te wisselen, naast golfsurfen op Bonaire kunt u ook kiezen voor een dagje kitesurfen of windsurfen. Allemaal ā€˜familie in de surfsportā€™. Wij raden ook aan niet alleen te genieten Ć³p het water maar ook van het leven onderwater. SnorkelenĀ enĀ duiken bieden prachtige beelden van de onderwater flora en fauna. Even genoeg water en wind door uw haren gehad? Beleef een gezellige avond in Kralendijk, ontdek de historie van Bonaire in het Terramar Museum of aanschouw de prachtige zoutvlaktes. Wanneer komt u naar Bonaire om te surfen en relaxen?

 
Boek uw surfvakantie op Bonaire šŸ„
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Nog meer sporten uit de 'surf familie'