Bonaire Resorts
Vakantie op de Nederlandse Antillen

Nederlandse Antillen vakantie

  • Luxueuze resorts
  • Met vele faciliteiten
  • Modern ingerichte accommodaties

Vakantie op de Nederlandse Antillen

Wilt u gegarandeerd een heerlijke zon-, zee- en strandvakantie beleven op elk moment van het jaar? Dan boekt u een vakantie op de Nederlandse Antillen. De prachtige eilanden in de Caraïbische Zee zijn een waar paradijs. De hagelwitte stranden, een azuurblauwe zee, een strakblauwe lucht en wuivende palmbomen roepen direct het vakantiegevoel op. Elk eiland op de Antillen heeft zijn eigen charme. Wilt u bijvoorbeeld duiken op de Nederlandse Antillen tijdens uw vakantie? Dan is Bonaire het perfecte eiland voor u! De resorts van Bonaire Resorts, gelegen aan de westkust en dicht bij de hoofdstad Kralendijk, bieden u een luxueus verblijf in moderne vakantieappartementen aan.

Bonaire Resorts

📍Waar liggen de Nederlandse Antillen?

De Nederlandse Antillen liggen in de Caribische zee, vlak boven Venezuela. De eilanden staan bekend om hun tropische klimaat en prachtige stranden. Met een vakantie naar de Antillen beschikt u dus over heerlijk weer met warme temperaturen en vele mogelijkheden qua activiteiten, zoals duiken op Bonaire

🏝️ Welke eilanden behoren tot de Nederlandse Antillen?

De Nederlandse Antillen bestaan uit zes eilandgebieden: Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten. De meeste toeristen die op vakantie naar de Antillen gaan kiezen vaak voor een vakantie naar de ABC eilanden: Aruba, Bonaire en Curaçao. De hoofdstad van de Nederlandse Antillen is Willemstad, gelegen op Curaçao. Dit is tevens het grootste en dichtstbevolkte eiland. De zes eilandgebieden vormen samen het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. U vindt er een smeltkroes aan culturen en er wordt naast Nederlands ook Engels en Papiamento gesproken. 

Bonaire

🛬 Hoelang duurt het om te vliegen naar de Nederlandse Antillen?

Vanaf Nederland is het ongeveer 9 uur vliegen naar Bonaire, indien u kiest voor een directe vlucht. Wanneer u kiest voor een tussenstop op bijvoorbeeld Curaçao, Aruba of Dominicaanse Republiek dan loopt de reistijd al gauw op naar 10 uur vliegen exclusief de tijd van de tussenstop. Een rechtstreekste vlucht naar Saba en Sint Eustatius is niet mogelijk. Vanaf Amsterdam vliegt u naar Sint Maarten en vanaf daar stapt u over op een klein vliegtuigje waar u zich vervolgens met 15 minuten vliegen al op Saba bevindt en met 20 minuten op Sint Eustatius. 

☀️ Wat is het mooiste eiland van de Nederlandse Antillen?

Wanneer u wilt reizen naar de Nederlandse Antillen tijdens uw vakantie kunt u Bonaire zeker niet links laten liggen. Wilt u een rondreis maken over de ABC-eilanden? Dan is Bonaire het meest geschikte eiland voor watersport activiteiten, dit is dan ook zeker een must-do tijdens uw vakantie op de Nederlandse Antillen. Houdt u er niet van om te eilandhoppen, wilt u liever wat meer rust en geeft u daardoor de voorkeur aan een vakantie op één eiland? Ook dan heeft Bonaire genoeg te bieden!

Watersport

🏄‍♂️ Welke activiteiten kan ik doen tijdens mijn vakantie op de Antillen?

De eilanden zijn stuk voor stuk prachtig en zijn uitermate geschikt voor water(sport)activiteiten. Zo is er op Bonaire genoeg te ondernemen. Zoals eerder benoemd is Bonaire een echt watersport paradijs. Voel de wind door uw haren terwijl u over de Caribische zee surft of ontdek de wonderen van de onderwaterwereld terwijl u gaat snorkelen of duiken. Heeft u nog nooit gedoken maar wilt u dat wel graag leren tijdens uw Nederlandse Antillen vakantie? Geen probleem! Bonaire Resorts beschikt namelijk over een eigen duikschool waardoor u dit zo onder de knie heeft. Naast watersport leent Bonaire zich ook uitstekend om te mountainbiken, is het de moeite waard om het gezellige en kleurrijke Kralendijk te bezoeken en moet u ook zeker een kijkje nemen op Klein Bonaire en Washington Slagbaai National Park.

🛏️ Waar kan ik overnachten tijdens een vakantie naar de Nederlandse Antillen?

Op het eiland Bonaire vindt u Bonaire Resorts. Wij beschikken over twee resorts, gelegen aan de westkust en vlak bij de hoofdstad Kralendijk. Tijdens uw rondreis naar Nederlandse Antillen kunt u op Bonaire overnachten in de luxe appartementen, penthouses of hotelkamers. Deze zullen u verzekeren van een aangenaam verblijf evenals de faciliteiten van de resorts. U en uw gezelschap kunnen eindeloos genieten van een zwembad met heerlijke zonnebedjes. Verder beschikken beide resorts over een restaurant en beschikt u over gratis WiFi zodat u het thuisfront op de hoogte kunt houden van uw spectaculaire Nederlandse Antillen vakantie. Daarnaast kunt u genieten van een hapje eten bij de pizzeria of in het restaurant. De appartementen bieden plek aan 2 tot 10 personen. 

Wanneer u gaat reizen naar de Nederlandse Antillen wilt u toch ook verblijven in de luxe appartementen van Bonaire Resorts? Boek nu uw vakantie op de Nederlandse Antillen!