Bonaire Resorts
Bonaire stranden

Bonaire stranden

  • Strandvakantie op Bonaire
  • Azuurblauwe zee
  • Kiezel-, grind- en zandstranden

Mooiste stranden op Bonaire

Gaat u binnenkort op vakantie naar Bonaire en wilt u graag weten wat de mooiste stranden op Bonaire zijn? Bonaire heeft meer dan 22 stranden. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de leukste stranden. Vanaf Bonaire Resorts bevindt u zich vlak bij de mooiste stranden, heerlijk voor één of meerdere stranddagen. Het altijd zonnige Bonaire beschikt over veel kiezel- of grindstranden, maar ook een aantal zandstranden. Het hele jaar door is het op Bonaire gemiddeld 30 graden, dus u kunt elke dag naar het strand! De stranden van Bonaire worden altijd goed schoongehouden en er is zelfs een speciale dag waarop het schoonmaken extra aandacht krijgt: 'Tene Boneru Limpi'. Lees gauw verder wat op Bonaire de leukste stranden zijn.

Te Amo Beach

Het eerste strand op Bonaire dat we voor u beschrijven is Te Amo Beach. Dit strand staat bekend als de meest romantische plek van het eiland, vandaar de naam. Het ligt aan de westkust van Bonaire, vlak bij de luchthaven. Hierdoor heeft u vanaf Te Amo Beach een spectaculair uitzicht op aankomende vliegtuigen. De stromingen hier zijn kalmer, dat maakt het een goede plek om te snorkelen. Als u hier lekker geniet van de zon en de zee is het ook nog mogelijk om ineens zeeschildpadden tegen te komen!

No Name Beach

Als u op zoek bent naar een hagelwit zandstrand bent u bij No Name Beach op de juiste plek. Dit strand bevindt zich op Klein Bonaire, een klein eiland ten westen van Kralendijk, en is de grootste trekpleister op dit onbewoonde eilandje. Het eilandje, en dus het strand, is alleen te bereiken met een watertaxi. Langs dit strand op Bonaire ligt een langgerekt koraalrif, ideaal voor snorkelaars en beginnende duikers. Ontdek de verschillende soorten vissen en het kleurrijke koraal vanaf No Name Beach.

Lac Bay

Lac Bay is de place to be voor windsurfers. Gelegen aan de oostkust van Lac Bay vindt u Jibe City waar de echte surferssfeer heerst. Door de ligging is er bijna altijd een perfecte wind. Hier kunt u lessen nemen of rustig achteroverliggen op uw gratis strandbed. Laat uw kunsten zien op het open water van Lac Bay of relax en geniet van de gekleurde surfboards. Het ondiepe, glasheldere water is de perfecte plek voor een dagje strand.

Sorobon

Sorobon is de naam van het strand aan de zuidelijke oever van Lac Bay op Bonaire en is één van de mooiste stranden op Bonaire. De meeste stranden op Bonaire is van versteend koraal. Dit nodigt niet echt uit om heerlijk op een handdoek te gaan liggen en om te genieten van de Caribische zon. Daarnaast staat het bekend als natuurgebied en is daarom bij uitstek geschikt voor windsurfen.

Aan de baai liggen twee surfscholen (Jibe City en The Windsurf Place). Sorobon is gezegend met wind van zee waardoor het iets frisser en koeler is dan de rest van het eiland. In de baai zijn talloze bijzondere dieren te vinden zoals roggen, murenes en schildpadden.

Sorobon

Bachelor Beach

Net ten zuiden van Flamingo Airport Bonaire vindt u het kleine Bachelor Beach. Dit strandje, één van de weinige zandstranden op Bonaire, is gelegen aan de voet van een rotsklif van drie meter hoog. Bachelor Beach is bereikbaar via een trap. Naast de trap kunt u uw auto parkeren. Het strand is in het weekend vooral populair bij de lokale bevolking, maar ook voor toeristen is het een perfecte plek om te zwemmen en duiken. 

Hier staat ook de foodtruck King Kong Burger!

Eden Beach

Dit strand is onderdeel van het Eden Beach Resort, maar is tegen een betaling van een dagpas toegankelijk voor iedereen. Het is een prachtig zandstrand met palmbomen en comfortabele strandbedden waar u heerlijk op kunt vertoeven. Beoefen verschillende watersporten of ga snorkelen. Het onderwaterleven is een waar spektakel dankzij de tamme, tropische vissen. Op Eden Beach, één van de mooiste stranden van Bonaire, kunt u eten of drinken bij de Spice Beach Club en in het weekend genieten van bekende DJ's.

Eden Beach

Wilt u graag weten waar bovenstaande stranden precies liggen? Bekijk dan deze kaart.

Strandvakantie bij Bonaire Resorts

U kunt deze stranden bezoeken vanaf een van onze resorts met luxe appartementen en hotelkamers. De hotelkamers bieden plaats tot 2 personen en de luxe appartementen tot 10 personen. Deze appartementen zijn voorzien van onder andere een keuken met vaatwasser, badkamer met ligbad, inloopdouche en een ruim balkon. Daarnaast zijn de hotelkamers én appartementen uitgerust met zeer comfortabele bedden. Kom volledig tot rust tijdens uw vakantie op de Antillen!

Daarnaast zijn de resorts voorzien van luxe faciliteiten. Neem een duik in het prachtige zwembad met zandstrand of bestel een drankje bij onze poolbar. Tijdens uw verblijf heeft u ook beschikking over gratis WiFi zodat u eenvoudig in contact blijft met uw familie of vrienden. 

Resort Bonaire
Bonaire, Sint-Eustatius en Saba - Bonaire

Sunset Beach Resort
Bonaire, Sint-Eustatius en Saba - Bonaire