1. Luxueuze resorts
  2. Met vele faciliteiten
  3. Modern ingerichte accommodaties

Vakantie op de Nederlandse Antillen

Wilt u een gegarandeerd heerlijke zon-, zee- en strandvakantie beleven, op elk moment van het jaar? Dan boekt u een vakantie op de Nederlandse Antillen. De prachtige eilanden in de Caraïbische Zee zijn een waar paradijs. Hagelwitte stranden, een azuurblauwe zee, een strakblauwe lucht en wuivende palmbomen. Uw vakantie op de Nederlandse Antillen brengt u natuurlijk door op het mooiste eiland van het hele Caribisch gebied; Bonaire. De resorts van Bonaire Resorts, gelegen aan de westkust en dicht bij de hoofdstad Kralendijk, biedt u een luxueus verblijf in moderne vakantieappartementen

 

Rondreis Nederlandse Antillen

Eilandhoppen over de Nederlandse Antillen met al haar bezienswaardigheden is eveneens een beleving die u de rest van uw leven bij zal blijven. Niet alleen Bonaire is prachtig, ook de andere eilanden zijn een bezoek waard. Wilt u een rondreis maken over de ABC-eilanden en zoekt u op Bonaire een verblijfsplek als beginpunt, tussenstop of eindstation? Ook dan bent u bij Bonaire Resorts aan het juiste adres. Onze vakantieappartementen, hotelkamers en resortfaciliteiten bieden u een compleet onbezorgd en ontspannen verblijf.

De eilanden van de Nederlandse Antillen zijn geweldige bestemmingen voor een rondreis. Elk eiland heeft een uniek karakter en bijzondere bezienswaardigheden. Wat ze met elkaar gemeen hebben is een aangename temperatuur, prachtige zandstranden, een ontspannen sfeer en een ongekende onderwaterwereld. Wilt u een actieve rondreis maken met diverse uitstapjes, of heerlijk ontspannen liggen aan de verschillende stranden? Uw rondreis over de Nederlandse Antillen kunt u geheel naar eigen wens invullen.

 

Uw verblijf bij onze resorts

Onze appartementen en hotelkamers zijn verdeeld over Resort Bonaire en Sunset Beach Resort. Niet alleen onze stijlvol ingerichte appartementen en hotelkamers zal u verrukken, ook de faciliteiten van de resorts zullen u aanspreken. U en uw gezelschap kunnen eindeloos genieten van het zwembad met heerlijke zonnebedjes. Verder beschikken beide resorts over een restaurant en heeft u de beschikking over gratis WiFi zodat u het thuisfront op de hoogte kunt houden van uw spectaculaire Nederlandse Antillen vakantie. Bent u van plan om te gaan duiken en hebt u nog geen duikbrevet? Resort Bonaire biedt duiklessen aan op onze eigen duikschool op Bonaire. In samenwerking met Dive Friends kunt u op een laagdrempelige manier beginnen met duiklessen.

 

Bonaire Resorts in het kort

  1. Stijlvol ingerichte appartementen
  2. Op luxe resorts
  3. Met zwembad
  4. Vlak bij het strand
  5. Dicht bij Kralendijk
  6. Vele faciliteiten

📍Waar liggen de Nederlandse Antillen?

De Nederlandse Antillen liggen in de Caribische zee, vlak boven Venezuela. De eilanden staan bekend om hun tropische klimaat en prachtige stranden. Met een vakantie naar de Antillen beschikt u dus over heerlijk weer en vele mogelijkheden qua activiteiten, zoals bijvoorbeeld een duikvakantie op Bonaire.

🏝️ Welke eilanden behoren tot de Nederlandse Antillen?

De Nederlandse Antillen bestaan uit zes eilandgebieden: Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten. De meeste toeristen die op vakantie naar de Antillen gaan kiezen vaak voor een vakantie naar de ABC eilanden: Aruba, Bonaire en Curaçao.

🛬 Hoelang duurt het om te vliegen naar de Nederlandse Antillen?

Vanaf Nederland is het ongeveer 9 uur vliegen naar Bonaire, indien u kiest voor een directe vlucht. Wanneer u kiest voor een tussenstop op bijvoorbeeld Curaçao of Sint-Maarten dan gaat de reistijd al gauw richting de 13 uur.

✔️ Waar vind ik een aantrekkelijke aanbieding voor een vakantie naar de Nederlandse Antillen?

Resort Bonaire biedt altijd zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Met deze aanbiedingen voor een vakantie op Bonaire heeft u de keuze uit al onze luxe appartementen en gloednieuwe hotelkamers.

⌛ Kan ik ook een last minute vakantie naar de Nederlandse Antillen boeken?

Resort Bonaire biedt niet alleen vroegboekkorting, maar ook last minute korting. Profiteer van de korting en boek eenvoudig een last minute vakantie naar de Nederlandse Antillen.