Bonaire Resorts
Vissen Bonaire

Vissen Bonaire

Vissen op Bonaire

Wist u dat er in de wateren rondom Bonaire ontzettend veel verschillende en bijzondere vissoorten voorkomen? Maar liefst 469 verschillende soorten! Bonaire heeft diverse prachtige vislocaties die op korte afstand van de kust te vinden zijn. Binnen 1,5 kilometer van de kust bereikt u al een diepte van 300 meter! U kunt prima vissen vanaf uw boot op zee of in de mangroves. Het is zelfs mogelijk om een nachtsvisexcursie te boeken. De hagelwitte stranden, azuurblauwe zee, relaxte sfeer en grote verscheidenheid aan vissoorten maken Bonaire hét perfecte eiland voor een visreis. Wanneer komt u vissen op Bonaire?

 
➠ Swipe voor meer foto's ➠

Op vakantie naar Bonaire om te vissen

Lijkt het u ook wel wat om op vakantie te gaan naar Bonaire om te vissen? U heeft de mogelijkheid om te vissen met traditioneel visgerei. Een aantal vissen en zeedieren zijn beschermd. Bonaire is één van de beste plekken ter wereld om te vissen op de bonefish. Deze vissen bevinden zich veelal in de ondiepe kustwateren die u in het Zuidoosten van Bonaire vindt. Andere vissen die u wellicht zou kunnen tegenkomen zijn tarpons, snoeken, zeebaars, tonijn, dorade, maar ook roggen en haaien. Het is ten strengste verboden om op Bonaire te vissen met harpoenen en netten. Vissen in de zoutmeren of lagunes kan prima met een lichte spinhengel. Liever vissen vanaf de kust? Dan wordt er een lichte tot medium spinner geadviseerd.

 
Vissen Bonaire
 

Verblijven op Bonaire tijdens uw visreis

Wanneer u naar Bonaire wilt om te vissen, is Bonaire Resorts een hele mooie uitvalsbasis. Bonaire Resorts beschikt over twee resorts die zich bevinden in Kralendijk. De haven van Kralendijk ligt vol met vissersboten van de plaatselijke bevolking. Deze boten worden gebruikt bij de moderne sportvisserij. Tijdens uw verblijf bij Bonaire Resorts verblijft u in luxe en stijlvolle appartementen voor maximaal 10 personen. Onze resorts beschikken over top faciliteiten, zoals een gezellige poolbar, eigen duikschool en zwembad met écht zandstrand. We verwelkomen u graag op onze resorts voor uw vakantie op Bonaire om te vissen!

 

Op zoek naar nog meer inspiratie? ⤵