Bonaire Resorts
Zonvakantie Bonaire

Zonvakantie Bonaire

  • Zon-, zee-, strandvakantie op Bonaire
  • Luxe resorts met zwembad
  • Appartementen en hotelkamers
  • Veilig boeken via de website

Dromen van een zonvakantie op Bonaire

Droomt u ook al jaren over een zonvakantie op Bonaire? Dan is het hoog tijd om dromen uit te laten komen! Met een prachtige zonvakantie op Bonaire kunt u optimaal genieten van de heldere zee, het stralende weer en de altijd vrolijke mensen! Wilt u ook graag op het strand liggen met een kokosnoot in uw handen en genieten van het uitzicht tijdens uw vakantie in Bonaire? Dan gaan we u heel blij maken, want met onze resorts op Bonaire geniet u van alles wat dit prachtige eiland te bieden heeft! Bonaire Resorts beschikt over twee luxe resorts met zwembad en poolbar.

 

Resort Bonaire
Bonaire, Sint-Eustatius en Saba - Bonaire

 

Faciliteiten tijdens uw zonvakantie in Bonaire

De twee resorts op Bonaire beschikken over diverse faciliteiten voor jong en oud. Beide resorts hebben een zwembad en een poolbar waar u heerlijk kunt ontspannen. U kunt een snorkelset huren of duikles nemen als u benieuwd bent naar de indrukwekkende onderwaterwereld. Voor de jongere kinderen zijn er speeltoestellen. Het Sunset Beach Resort beschikt nog over een casino, loungebar en een spa. Dit resort ligt tevens aan het strand. Resort Bonaire ligt een stukje lopen van het strand af. Wilt u het eiland verder ontdekken? Dan kunt u een auto huren! 

Sunset Beach Resort
Bonaire, Sint-Eustatius en Saba - Bonaire

 

Faciliteiten

✔ Zwembad

✔ Pool- en loungebar

✔ Spa

✔ Autoverhuur

✔ Snorkelset verhuur en duikschool

✔ Speeltoestellen

 

Op vakantie naar Bonaire

Bonaire is een van de meest favoriete vakantiebestemmingen om even aan helemaal niets meer te denken en helemaal tot uzelf te komen. Voorgangers noemen Bonaire een droomvakantie, wij een droomwereld. Laat de telefoons en apparaten lekker in de kluis en geniet van de prachtige omgeving en de natuur. Geniet van een vakantie in Bonaire met uw partner of trek er juist eens lekker met het gezin op uit. Dat is waar het om draait tijdens een ideale zonvakantie op Bonaire!

 
 

Luxe zonvakantie op Bonaire

Op zonvakantie naar Bonaire gaan is een echte luxe en met scherpe prijzen en acties kunt u bij ons altijd een vakantie in Bonaire vinden die bij u past. Naast het prachtige strand met de heldere zee is er ook nog andere mooie natuur om doorheen te wandelen. Meer een waterrat? Geen probleem! Het is en blijft een eiland, dus dan bent u op het juiste adres. Ga snorkelen en bekijk het mooie koraal en de vissen met de meest heldere en felle kleuren. U waant zich in de onderwaterwereld bijna in een sprookje wanneer alle dieren om u heen zwemmen en u zelf kunt aanschouwen hoe mooi onze wereld is. 

Deze zonvakantie op Bonaire wilt u niet missen! Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw zonvakantie op Bonaire? Neem dan gerust contact op of boek meteen!