Bonaire Resorts
Vakantie Bonaire met kinderen

Vakantie Bonaire met kinderen

5 tips voor een vakantie op Bonaire met kinderen

Bonaire is de ideale bestemming voor een vakantie met kinderen. Terwijl u lekker op het strand ligt te zonnen, spetteren uw kinderen in de zee of bouwen de mooiste zandkastelen. Op slechts 500 meter vanaf Bonaire Resorts staat u al met uw voeten in het zand. Op de resorts is het ook heerlijk vertoeven voor de kids. Van een zwembad met zandstrand, kinderbad met glijbaantje en sproeiers, diverse klimtoestellen tot een restaurant en een pizzeria. Wat u verder allemaal kunt doen tijdens een vakantie op Bonaire met uw kinderen? Wij helpen u graag op weg. Ontdek en ervaar het zelf vanaf onze resorts.

Terramar Museum

Bezoek tijdens uw kindvriendelijke vakantie het Terramar Museum en laat uw kinderen kennis maken met de geschiedenis van Bonaire. Het archeologisch en historisch museum bevindt zich in het centrum van Kralendijk. Uw kinderen leren de geschiedenis van Bonaire door middel van spectaculaire exposities, fascinerende voorwerpen en interactieve ervaringen, maar ook door schatzoeken zodat uw kinderen de geschiedenis op een leuke manier ervaren. U wordt meegenomen op een reis door de tijd en ervaart geschiedenis als nooit tevoren.

Donkey Sanctuary

Donkey Sanctuary zet zich in om alle ezels van Bonaire een beschermd leven te bieden. Bij deze ezelopvang rijdt u rond tussen honderden ezels! Zij komen graag naar u toe en steken hun snuiten door het autoraam om eten te vragen. Bij de ingang kunt u een zak wortels kopen. Als er één vlak bij het raam komt, kunnen uw kinderen de ezels voeren. Wedden dat uw kinderen heel snel nieuwe vriendjes maken? Ook is er een tuin waar u leguanen en landschildpadden kunt bewonderen. Neem hier plaats op het terras onder een genot van een verfrissend drankje. U beleeft een leuk en leerzaam uitje voor jong en oud bij het Donkey Sanctuary!

Washington Slagbaai National Park

Ontdek de natuur van Bonaire in haar meest pure vorm. Het Washington Slagbaai National Park, het grootste natuurreservaat van de Benedenwindse eilanden, biedt een veilige haven aan diverse dier- en plantensoorten. Wie weet spotten u en uw kinderen wel flamingo's en leguanen! U kunt in het park rondrijden, wandelen of mountainbiken en onderweg een aantal stops maken waar u naast flamingo's ook diverse zeeschildpadden, pelikanen, ezels en geiten kunt spotten. Dat is pas gaaf! 

Stranden, snorkelen en duiken

Dagje naar het strand? Pink Beach is zeer geschikt voor een vakantie met kinderen, maar ook Coco Beach. Hier kunt u zowel duiken als snorkelen en picknicken. Beide stranden zijn zeer geliefd bij families. Huur bedjes en geniet van het zonnetje, terwijl de kinderen zich vermaken in de zee. In de buurt van Kralendijk vindt u Te Amo Beach. U heeft vanaf hier een spectaculair uitzicht op aankomende vliegtuigen, een erg leuke ervaring! Iets meer uitdaging? Uw kinderen kunnen al vanaf 8 jaar duikles krijgen in het National Marine Park bij verschillende duikscholen. Ontdek de onderwaterwereld en spot tropische vissen, schildpadden en het prachtige koraal. Uw kinderen raken niet uitgekeken!

Kralendijk

Een bezoekje aan de hoofdstad van het Caribische eiland is zeker de moeite waard. Struin door de winkelstraatjes, bezoek Fort Oranje en neem een kijkje in de haven waar u prachtige boten spot en ziet hoe vissers hun vangst verkopen. Strijk neer op de vele terrasjes en geniet van een heerlijke maaltijd in de vele restaurants. Als dat niet genieten is tijdens een vakantie op Bonaire met de kinderen, dan weten wij het ook niet meer!

Bent u al overtuigd van een heerlijke vakantie op Bonaire met de kinderen?

Met deze 5 tips beleeft u gegarandeerd een top vakantie op Bonaire met uw kinderen. Vanuit uw vakantieappartement of hotelkamer van Bonaire Resorts bent u in een mum van tijd in de buurt van bovenstaande activiteiten. Bezoek ze allemaal vanaf een van onze resorts. Op vakantie met kinderen naar Bonaire was nog nooit zo leuk als bij Bonaire Resorts!