Bonaire Resorts
Trouwen op Bonaire

Trouwen op Bonaire

Trouwen op Bonaire

Een droombruiloft staat voor vele stelletjes hoog op de bucketlist. En niet voor niets! Trouwen doet u tenslotte maar één keer en dat wilt u tot de mooiste dag van uw leven maken. Door te trouwen op Bonaire heeft u de absolute droombruiloft waar al uw vrienden en familie jaloers op zullen zijn! Straal aan de witte zandstranden terwijl jullie langzaam naar het altaar lopen om daar jullie geloften uit te spreken. Het is een waar sprookje dankzij de prachtige locatie die in Nederland niet na te bootsen is. Alles is mogelijk op deze droomlocatie. De setting op het strand, of wilt u juist in één van de schitterende tuinen van Bonaire trouwen? U hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken over het weer, want dat zit op het mooie Bonaire altijd mee!

Belangrijke documenten en papieren

Als u van plan bent om te trouwen op Bonaire, zijn er enkele documenten nodig voordat het huwelijk door kan gaan. Hieronder een overzicht van belangrijke documenten en papieren.

✔️ Kopie van beide paspoorten
✔️ Geboorteakte met de volledige namen van beide ouders. Dit kunt u opvragen in de gemeente waar u geboren bent.
✔️ Uitreksel uit de basisadministratie van de gemeente waarin u woont. Hieruit moet blijken dat u ongehuwd bent.
✔️ Verklaring van huwelijksbevoegdheid
✔️ Akte van echtscheiding, wanneer dit voor de bruiloft heeft plaatsgevonden
✔️ Overlijdensakte als vorige partner is overleden
✔️ Bij minderjarige kinderen een kopie van het paspoort, geboorteakte en de erkenningsformulieren
✔️ Kopie paspoort van getuigen

Trouwen Bonaire

Droombruiloft op een trouwlocatie

Een droombruiloft door te trouwen op Bonaire klinkt voor velen als muziek in de oren en is een weloverwogen keus. Ga van tevoren een keer langs op locatie om te zien waar u graag wilt trouwen en wat de setting moet gaan worden. Zo heeft u de regie volledig zelf in de hand! Idealiter begint u vier tot vijf maanden van tevoren met het plannen van de bruiloft. Op die manier weet u zeker dat alles nog op tijd klaar is en heeft u zelfs nog wat speling over. Vergeleken met Nederland heeft u dan ook wel minder te regelen én u weet zeker dat u origineel bent. Een bruiloft op Bonaire levert namelijk wel de ultieme trouwplaatjes op waar u nog tientallen jaren met heel veel geluk en een verliefd gevoel naar terug kan kijken. Als u gaat trouwen op Bonaire staat het vinden van een trouwlocatie natuurlijk bovenaan uw lijst. Op Bonaire bepalen jullie zelf hoe en waar jullie willen trouwen. U kunt gewoon in het gemeentehuis trouwen, daar heeft u twee getuigen voor nodig, of op één van de mooie zandstranden (daar heeft u zes getuigen voor nodig). Ziet u zichzelf al over het strand lopen naar uw ware liefde? Bekijk hieronder een aantal prachtige trouwlocaties op Bonaire, wie weet zit er hier eentje voor jullie tussen!

💒 Seru Largu - het bekendste uitzichtpunt en de op drie na hoogste berg van Bonaire. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over het eiland. Het is een extra bijzondere plek voor bruidsparen waarbij het geloof centraal staat, vanwege het Millennium Monument. 

💒 Washington Slagbaai Park - hier kunt u trouwen op Bonaire tussen de flamingo's! Er leven hier allemaal prachtige dieren en planten, zoals de leguaan en de waka waka (roofvogel).

Ook kunt u voor uw trouwlocatie op Bonaire kiezen voor:
💒 Divi Flamingo
💒 Klein Bonaire
💒 Delfins Beach Resort
💒 Courtyard by Marriott

Trouwen

Verblijfslocatie

Na het trouwen op Bonaire is niets fijner dan relaxen. Bonaire Resorts is de ideale verblijfslocatie voor na uw bruiloft. Geniet van al het moois dat onze luxe resorts jullie te bieden hebben. Kies uit Resort Bonaire of Sunset Beach Resort, beide gelegen in Kralendijk. We beschikken over luxe studio's en appartementen welke volledig zijn ingericht en voorzien van alle gemakken. Heerlijk in slaap vallen in een mooi resort met natuurlijk een speciale kamer voor het pasgetrouwde stel. Laat u in de ochtend wakker maken door het geluid van fluitende vogeltjes op de achtergrond en draai u vervolgens nog even lekker om, om na te genieten van de allermooiste dag van uw leven. Daarna geniet u van een vers ontbijtje met alles erop en eraan om de dag goed te beginnen. Zodra jullie er klaar voor zijn kunnen jullie opnieuw aanschouwen hoe mooi het eiland is en nagenieten van het trouwen op Bonaire. Wandel door de prachtig aangelegde tuinen, over het strand of ga lekker zwemmen in de zee. Of maak gebruik van de faciliteiten op het resort. Ziet u het al helemaal voor u om te trouwen op Bonaire? Wij verwelkomen u graag!

 

Resort Bonaire
Bonaire, Sint-Eustatius en Saba - Bonaire

 

Sunset Beach Resort
Bonaire, Sint-Eustatius en Saba - Bonaire