Bonaire Resorts
Vakantietips Bonaire

Vakantietips Bonaire

Tips voor een vakantie op Bonaire

Gaat u binnenkort op vakantie naar het zonnige Bonaire? Door deze blog te lezen vergeet u niks en kunt u optimaal genieten van uw welverdiende vakantie! Actieve uitjes, de natuurrijke omgeving verkennen of gewoon relaxen aan de azuurblauwe zee, het kan allemaal op Bonaire. Tijdens uw verblijf bij Bonaire Resorts verveelt u zich geen moment en geniet u in een ruime en luxe appartement. Benut uw vakantie optimaal en onthoud de beste vakantietips!

 
 

Wat is er te doen op Bonaire?

Wist u dat er heel erg veel te beleven is op het mooie Bonaire? Van hagelwitte stranden tot hoge heuvels met een prachtig uitzicht, voor elke leeftijd is een vakantie naar Bonaire er een om nooit te vergeten! U kunt zelfs een onbewoond eiland bezoeken tijdens uw verblijf op het zonnige Bonaire. Voor een actief uitje bent u op Bonaire op de goede plek: duiken en snorkelen in de onderwaterwereld, kajakken door het mangrovebos, paardrijden door de natuur, fietsen of hiken, het kan allemaal op het veelzijdige Bonaire! Maar ook heerlijk relaxen op het strand, de mooiste plekjes bezoeken en bezienswaardigheden ontdekken moet u gedaan hebben tijdens uw vakantie op Bonaire.

To do's op Bonaire⤵

  • Onbewoond eiland Klein Bonaire bezoeken
  • Duiken en snorkelen in de onderwaterwereld
  • Kajakken door het mangrovebos
  • Paardrijden door de natuur
  • Hiken door de hoge heuvels
  • Relaxen op de hagelwitte stranden
 
 

Praktische tips voor uw vakantie op Bonaire

Gaat u op vakantie naar Bonaire? Dan hebben wij een aantal handige tips voor u! Zo is een auto huren op Bonaire voor een all-in-prijs erg handig om makkelijk het eiland te verkennen. Natuurlijk is een zwembroek onmisbaar op Bonaire, maar ook een snorkel en andere duikspullen zijn handig om bij u te hebben om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken! Tenslotte is het ook erg belangrijk om rekening te houden met het feit dat er op Bonaire betaald wordt met de Amerikaanse dollar, ondanks dat Bonaire een Nederlands eiland is. Met deze tips bent u klaar voor een top vakantie op het zonnige Bonaire!

 

Hier ligt ons luxe resort⤵

 

Uw verblijf bij Bonaire Resorts

Verblijft u bij Bonaire Resorts dan bent u verzekerd van een onvergetelijke vakantie! Wij bieden u namelijk luxe en ruime appartementen en hotelkamers die van alle gemakken voorzien zijn. Ons luxe resort is gelegen nabij de kleurrijke hoofdstad Kralendijk en beschikt over een zwembad met écht zandstrand. Ook is er een gezellige poolbar aanwezig, een apart kinderbad en Bonaire Resorts is zelfs voorzien van een eigen duikschool waar u de prachtige onderwaterwereld kunt verkennen!

 
 

Bekijk de overige blogs⤵